Macro Retail Akademi



Perakende ve Mağazacılık Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Perakende Mağazacılık, E-ticaret ve Toptan Satış sektörlerine yönelik kurumsal ve bireysel eğitim ve danışmanlık merkezi.

Perakende Mağazacılık, E-ticaret ve Toptan Satış sektörlerine yönelik, yönetici ve yönetici adayı eğitimleri sunmaktayız. Kurumsal bazlı danışmanlık hizmetlerimiz bulunmaktadır.



Uzmanlık dallarımız;

  •        Perakende Mağazacılık Genel Yönetimi,
  •        Mağazacılık Satış ve Pazarlama Yönetimi,
  •        Tedarik Zinciri Yönetimi ve Merchandising,
  •        Görsel Mağazacılık,
  •        Finans, Bütçe ve Muhasebe Yönetimi,
  •        Stratejik Planlama ve Yönetim,  
  •        E-ticaret Yönetimi(Genel, Start-up ve Yapılandırma),
  •        KOBI ve Yeni Girişimciler için Mağaza Yönetimi,
  •        Perakende Mağazacılık İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitim ve Danışmalıklarıdır.

Bireylere yönelik kendi dersliklerimizde oluşturduğumuz açık grup eğitimlerine ilaveten Kurumlara yönelik özel kurumsal eğitimler vermekteyiz.

Akademik ve Danışmanlık kadromuz yüksek eğitimli ve sektörde üst düzey yöneticilik yapan profesyonellerden oluşmaktadır.

Eğitim ve WorkShop'larda teori ağırlığı yüzde elliyi geçmemekte ve özellikle sektörde uzun yıllar üst düzey görev almış ve almakta olan profesyonellerin bireysel deneyimlerinin aktarılmasına önem verilmektedir.

Sektörel eğitimlerin interaktif ve bellekte kalıcı olması amacıyla katılımcı sayısı minimumda tutulmakta ve butik tarzda hizmet sunulmaktadır.

Macro Retail Akademi Haziran 2013’ten bu yana Türkiye’nin önde gelen yerli ve yabancı kurumlarına kurumsal eğitimler ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Ayrıca Açık grup eğitimleri ile yüzlerce sektör çalışanına verdiği mesleki bilgi ve vizyon ile rakiplerine karşı fark yaratmasına imkan sağlamış olup, Macro Retail Akademi Sertifikası sektörde bir prestij simgesi olmuştur.

Temmuz 2015’te Küçük ve Orta Boy Perakendecilere Yönelik Özel Eğitimler ve Danışmanlık Programları başlatılmış ve ayrıca hizmet alanı genişletilerek tüm Türkiye’ye hizmet verilmeye başlanmıştır.

2016 Yılıyla beraber Eğitimlerimize destek olarak Eğitim Setlerimiz devreye girmiş olup uzaktan eğitim alanında her geçen gün daha da gelişmektedir. 

Yine 2016 yılında Uluslararası Yatırımcılara yönelik danışmanlık hizmetlerimiz başlamış Türkiye pazarına girmek isteyen yatırımcılara danışmanlık, eğitim ve temsilcilik desteği sağlanmaya başlanmıştır. 

2018 yılı itibariyle kurumsal ve bireysel dijital eğitimler düzenlemeyi hedeflemekteyiz. Bu kapsamda Eylül 2018 itibariyle tüm sektörlere hizmet sunacak olan Macro Akademi Eğitim ve Danışmanlık (www.MacroAkademi.com)kurulmuştır.

2019 yılında hedefimiz Macro Retail Akademi ve Macro Akademi bünyesinde Online Eğitimleri de portföyümüze eklenmiştir.

2020 yılında pandemi sebebiyle eğitimlerimizin tamamı online platformlara aktarılmıştır.

Her türlü soru, görüş ve önerileriniz için:
info@macroretail.com
0533 477 07 07 




Perakende, Mağazacılık ve Toptan Satış sektörlerine yönelik kurumsal ve bireysel eğitim merkezi.