Be Nice Satış Süreci ve Mağazacılık Satış Stratejileri Eğitimi

MacroRetail AkademiDünyada bir çok alanda daha yetkin ve belli bir metoda dayalı ölçülebilir ve sonuçları örnekler üzerinde denenerek ölçümlenmiş satış süreci eğitim uygulamaları yapılmaktadır. Ancak bu programlardan Be Nice'ı ayıran çok önemli bir yönü vardır ki bu eğitimin içeriğinden de öne çıkmaktadır. 

Şöyle ki; insanların hafızalarında bazı bilgiler vardır ki ön bellekte saklanır bu bilgiler bizi biz yapan temel değerlerle doludur ve bu bilgilere ulaşmak istediğimizde düşünmeden o bilgiyi çağırır ve hızla kullanırız Be Nice da bu temel üzerine kurgulanmış eğitimin içerini katılımcıların ön belleğine yüklemektir. 

Örneğin kendinizden yola çıkarsanız ve tanımadığınız biri ile sohbet etmeniz gerektiğinde sizi tanımak için soracağı sorularda mesela kaç yaşındasın? Nerelisin? Kaç kardeşsiniz? Hangi takımlısın? Annenin adı ne? gibi cevapları düşünme ihtiyacı duymadan cevaplarsınız nedeni ise bu bilgilerin sizi hayatınızın önemli bir parçası olması ve sürekli ön bellekte saklanmasıdır. Be Nice eğitim süreci de içeriğini bu metotla katılımcıların ön belleğine yükmeke üzere kurgulanmış bir eğitim uygulamasıdır.

Eğitimin Amacı; Katılımcıların Satış becerilerini arttırmak ve bu yönde bilimsel kanıtlanmış etkili metotları kullanmalarını sağlamak. Sürdürülebilendir başarı sağlamak; satış ve primleri artırmak, katılımcıların kariyerine katkıda bulunmak.

İçerik; 
1. Satış nedir ? 
2. Öğrenme nedir ? 
3. Yetişkinlerde Öğrenme ( Örnek Simülasyon ) 
4. Kanaat ve kanaat anları nedir ( Örnek simülasyon ) 
5. Fark yaratan insan 
6. Müşteri açısından satınalma şartları

*Detay içerik için aşağıdaki slaytları inceleyiniz. 

Süre: 8.5 Saat (8.5 Saat x 1 gün)
Gün ve Saat: Cumartesi 09:30-18:00

Yer: 
Tarih ve Ücret :  
Başvurular için : 

*Eğitim interaktif olduğundan katılım 10 kişi ile sınırlıdır. Sınıflar eğitim tarihinde dolmadığı takdirde kayıt bir sonraki eğitim haftasına kaydırılır.

Eğitmen: Oktay Yıldıray